Vrijwilligers gezocht NK Junioren A / B

Aan alle jeugdleden en hun ouders/verzorgers,

Op 18 en 19 februari  2017 zijn de NK Junioren A / B in het Omni Sport Centrum Apeldoorn. Hier komen veel grote Nederlandse atleten naartoe om hun krachten te meten.
Dat betekent ook nu weer dat we veel vrijwilligers/medewerkers/juryleden/mandjesdragers nodig zijn. Ouders/vrienden/vriendinnen van onze jeugdleden maar ook broers en zusjes vanaf 8 jaar kunnen uitstekend ingezet worden op en om het wedstrijdterrein. Dichter bij waar het allemaal staat te gebeuren kun je niet zijn. En………misschien wel niet het belangrijkste! Maar ben je een dag vrijwilliger of jurylid, …….dan betaal je uiteraard geen entreegeld, je krijgt je lunchpakket plus koffie/thee/frisdrank. En de kilometerkosten mag je ook declareren.
Voorgaande jaren hebben diverse (jeugd) leden al meegeholpen en de reacties waren heel positief. Je wordt prima verzorgd en komt niets te kort op deze dagen. Lijkt het je leuk om te helpen op zaterdag en/of zondag dan kun je je hiervoor aanmelden.
Paul Tielbeek gaat de zaterdag en zondag helpen en Tonny Hoogewind alleen de zondag. Vervoer is dus geen probleem, je kunt met hun meerijden.
Aantal jeugdleden en ouders hebben al aangegeven dat ze meegaan. Jij ook? Voor info www.avsalland.nl of bij Paul en Tonny. Voor opgave een berichtje naar:
Paul paultielbeek59@gmail.com
Tonny h.a.hoogewind@home.nl of hoogewindtonny@gmail.com