Loopclinic voor de Zwolse halve marathon en 4 mijl

Deze clinic voor 2017 is afgelopen. Maar ook in 2018 starten we weer met een clinic. Houd de berichtgeving op deze website in de gaten. Onderstaande informatie is ter info.

AV Salland start op zaterdag 4 maart met een clinic voor de Zwolse halve marathon en 4 mijl (10 juni). De clinic wordt gehouden tijdens de reguliere training van de loopgroepen, dit is op maandag- en woensdagavond. De duurloop op zaterdagmiddag start op verschillende locaties en laat je op fraaie plekken lopen waar je misschien nog nooit bent geweest. De clinic is voor leden van AV Salland maar vooral ook voor niet-leden.

Opgeven kan via deze link.
Kosten voor niet-leden 30 euro. Er zijn geen extra kosten voor leden van AV Salland.
Voor de halve marathon geldt dat je bij aanvang van de clinic minimaal een uur aaneengesloten moet kunnen lopen. Met die basis word je in 13 weken klaar gestoomd om aan de halve marathon deel te nemen. Lopers die dit nog een stap te ver vinden kunnen zich aanmelden voor de 4 mijl.
Je dient je zelf in te schrijven voor de Zwolse halve marathon of 4 mijl. Dit kan vanaf 26 februari 12.00 uur via deze link.
De Zwolse halve marathon is erg populair en zit altijd vol, wacht dus niet te lang met inschrijven.

Kan het anders?

Ja, het kan ook anders. Intersport Schutte heeft een zeer interessante aanbieding. Zowel voor de Zwolse halve marathon als de Amsterdam marathon biedt Intersport Schutte een pakket aan met daarin:
• Shirt
• Tight
• Sokken
• Schoenen
• Startbewijs
Zie aanbieding
De ambitieuze loper komt helemaal aan zijn trekken want met de Zwolse halve marathon in juni en de Amsterdam marathon in oktober heb je een dijk van een uitdaging.
(In mei maken we de startdatum van de clinic voor de Amsterdam marathon bekend)

Dus:
Geef je op voor de clinic en schrijf je in voor de wedstrijd
Of
Koop het pakket bij Intersport Schutte en geef je op voor de clinic
De keuze is aan jou!

Heb je vragen over de clinic? Neem dan contact op met Harrie Haarman Tel: 06-13858049 of e-mail.
Heb je vragen over het pakket van Intersport Schutte, ga dan naar de winkel in de Herenstraat of e-mail.