Kleding

Kleding jeugd

Tijdens de (medaille) wedstrijden voor de jeugd, is het voor alle atleten de bedoeling om in club tenue deel te nemen. Bij gecertificeerde Atletiek Unie wedstrijden is dit zelfs VERPLICHT! Een groot aantal atleten heeft al een clubtenue in bezit.

Nieuwe jeugd atleten bieden we 1 x per jaar de gelegenheid een clubtenue te bestellen. AV Salland zorgt ervoor dat de kleding wordt besteld en vanaf het begin van buitenseizoen (begin april) gedragen kan worden. Deze bestelmogelijkheid is medio januari van elk nieuw jaar.

Hoe werkt dit in de praktijk? U kunt het clubtenue huren via AV Salland voor €19,50/23,50* per jaar, voor de aanschaf zorgt de vereniging. Op deze manier hoeft u niet zelf te investeren en kan er –indien nodig- na een jaar geruild worden voor een andere/grotere maat. Bij beëindiging van het lidmaatschap dient u het clubtenue weer in te leveren.

De tenues blijven dus eigendom van de vereniging en uw kind krijgt zijn/haar clubtenue in bruikleen. Ga daarom zorgvuldig met de tenues om. Gezien de aard van het huursysteem willen we alle atleten (en hun ouders) met klem verzoeken de clubtenues ALLEEN te gebruiken bij wedstrijden en niet als trainingskleding!

Voor vragen en of opmerkingen kunt u terecht bij:
Tonny Hoogewind via E-mail of Tel: 0572 352533

* prijs op basis van aanschaf in 2018

Kleding loopgroep

Alle kleding en accessoires van AV-Salland kun je bestellen via de website van Intersport Schutte: www.teamsportraalte.nl. Je krijgt het gehele jaar 10% korting en tijdens een actieperiode kan deze nog een stuk hoger zijn. De korting wordt niet vermeld maar krijg je bij het afrekenen aan de kassa. Hiermee steun je ook de club omdat een deel van de omzet naar AV-Salland gaat als sponsorbedrag. Hiermee hebben we een win-win-win situatie voor lid, club en sponsor Schutte. Je kunt op jouw naam ook voor familie en vrienden met dezelfde korting kopen.

Wedstrijdtenue hardloopgroep
AV Salland ziet graag dat IEDEREEN in een wedstrijdtenue loopt. Minimaal een t-shirt of singlet met daaronder een wedstrijdtight (kort of lang) met AV-Salland logo. Je mag evt. ook een eigen zwarte tight of broekje dragen. Iedereen van de club is dan lekker herkenbaar voor de supporters aan de kant, zodat je extra aangemoedigd wordt. Ook de oudere atletiek jeugd mag deze kleding dragen (Sallands Crosscircuit, kermislopen) zolang het geen officiële wedstrijd is van de KNAU. Passhirts liggen bij Richard Jansman. I.v.m. minimale afname van 5 stuks per item (dames en heren samen minimaal 10 stuks) kan het zijn dat je lang moet wachten. Indien we minder bestellen wordt de prijs aanmerkelijk hoger.
Regelmatig zal Richard nieuwe en bestaande leden vragen om nieuwe bestellingen voor een bepaalde datum te plaatsen. Soms liggen er nog enkele op voorraad en zijn ze direct leverbaar.
Prijzen wedstrijdkleding (voorjaar 2017)
Wedstrijd Shirt: 32,50 euro
Wedstrijd Korte tight: 32,50 euro
Wedstrijd Lange tight: 42,50 euro

Trainingskleding en accessoires Erima
Shirts, singlets, tassen en runningjacks worden gratis voorzien van AV-Salland logo op de borst. Broeken en tights worden niet voorzien van een logo omdat dit snel slijt. Voor de uitstraling van de vereniging is het mooi als ook tijdens training eenheid is in de kleding. Het is echter geen verplichting.