Categoriearchief: Nieuws

Gaat AV Salland het bevrijdingsvuur nog uit Normandië halen?

(bron)

Zoals bekend wilde AV Salland dit jaar op 5 mei het bevrijdingsvuur vanuit Normandië hardlopend in estafettevorm naar Raalte brengen. De voorbereidingen waren getroffen, de lopers en loopsters getraind, maar toen kwam corona. Maryl Veldkamp van AV Salland gaat er vanuit dat van uitstel geen afstel komt.

Kijk hier het interview met Maryl tijdens een uitzending van Kiek An.

Salland clubactie

Scoor €50,- voor AV Salland   

Onze sponsor Salland Zorgverzekeringen ondersteunt graag sportverenigingen in de regio. Ook dit jaar krijgt de club weer een sponsorbedrag voor elk lid dat zich verzekert bij Salland. 2020 is een raar jaar geworden; daarom ontvangen we eenmalig een extra steuntje in de rug van €250,-. Daar zijn we natuurlijk blij mee!

Via www.salland.nl/avsalland kun je het collectief van AV Salland bekijken; via deze link kun je ook meteen overstappen naar Salland. Voor de basisverzekering betaal je in 2021 €123,90 per maand.

Via de Salland Clubactie profiteer je van:

  • Een regionale zorgverzekeraar met landelijke dekking
  • 7% korting op alle aanvullende en tandartsverzekeringen
  • Kans op 1 jaar gratis lidmaatschap bij de club
  • 5 gratis extra fysiobehandelingen bij de aanvullende verzekeringen Extra en Plus
  • 25% korting op alle artikelen via www.sportdirect.com

Daarnaast kan het interessant zijn om bij Salland te kiezen voor het maximaal vrijwillig eigen risico. Dan betaal een premie van €98,90 (€25,- korting per maand). Overstappen is heel gemakkelijk. Je regelt het via www.salland.nl/avsalland! Salland zegt je huidige zorgverzekering op. Op de website van Salland kun je de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal bij jouw situatie past.

Uitslag Rabo Clubsupport

Op 7 november kreeg onze penningmeester post van Rabo ClubSupport met daarin de uitslag.

Zie hieronder het fantastische resultaat. Iedereen die op onze vereniging heeft gestemd, en natuurlijk de Rabobank in het bijzonder, hartelijk dank!

Week van de AVSalland-(hulp)trainer

Deze week hebben alle trainers en hulptrainers van jeugd, wandelgroepen en loopgroepen een kleine attentie ontvangen.

Het bestuur vond dat op z’n plaats, omdat alle trainers gezien de Corona wat moeten improviseren om de trainingen goed te laten verlopen.

De ene trainer doet dat digitaal en de andere gewoon fysiek. Ze zorgen er voor dat de trainingen, aangepast, toch door kunnen gaan.

Daarom zetten we ze even in het licht, wat ook wel weer prettig is nu de dagen wat korter worden!

Hulde voor onze trainers!!!!

Namens het bestuur van AV Salland

Trainen bij AV Salland nav Corona maatregelen

Op 13 oktober heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verscherpt. De aangescherpte maatregelen gaan in vanaf 14 oktober 22.00 uur. De maatregelen zijn minimaal de komende vier weken van toepassing. In de komende twee weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is.

Het Bestuur van AV Salland heeft besloten het advies van dat de atletiekunie formuleert te volgen. In de richtlijnen staat dat aanbod van trainingen kan en mag.
https://www.atletiekunie.nl/kenniscentrum/bestuurder-en-commissielid/anderhalvemetersamenleving

Op de pagina “protocol aanbod trainingen AV Salland per 21 oktober 2020” leest u de samenvatting.

Het bestuur respecteert het als een trainer het niet prettig vindt om in de huidige omstandigheden training te verzorgen. Bij uitval van een trainer zal de training vervallen.

De trainingen aan de jeugd atletiekgroepen worden onveranderd voortgezet. De gemeente is akkoord met zowel binnen als buiten trainen. Alle jeugdtrainers hebben medewerking toegezegd.

De trainingen aan de wandelgroepen worden aangepast voortgezet. Nolda heeft aangegeven wel mogelijkheden te zien om met de wandelgroepen binnen de richtlijnen door te gaan.

De trainingen aan de loopgroepen worden vanaf woensdag 21 okt.
In de weekmail en op de website zal wekelijks aangekondigd worden welke trainingen geboden kunnen worden.
Omdat niet alle looptrainers ingezet kunnen worden, en omdat de verwachting is dat niet alle atleten willen komen trainen, zullen de trainers proberen om de warming up per training te beschrijven zodat deze zelfstandig uitgevoerd kan worden.
Het aanbod zal afhankelijk van beschikbare trainers per week wat anders zijn.

De reguliere trainingsdagen worden gehandhaafd.

  • Maandag 1 trainer met max 2 groepen v 3 lopers, niveau 1-2-3, locatie AV Salland.
  • Dinsdag 1 trainer tbv beginners en blessureleed, locatie AV Salland (aanbod vanaf di 27-10)
  • Woensdag 2 of 3 trainers + hulptrainer. 4-7×3 lopers, verdeeld in niveaugroepen. Locatie Newtonstraat. Parkeren aldaar, kom zoveel mogelijk op de fiets. Eigendommen in de eigen auto/fiets achter laten. De trainingsgroepen hebben ieder een eigen deel van het industriegebied waar de trainingen worden afgewerkt. Vanaf de parkeerplaats wordt je richting je training gestuurd alwaar je zelfstandig, rekening houdend met de 1,5 meter regel alvast start met inlopen.
  • Donderdag 1 trainer, 2 groepen van 3 personen, techniektraining. START 19.30 (aanbod vanaf do 29-10)
  • Zaterdag 2 trainers en hulptrainer, 4-5×3 personen. Locatie volgens planning. Duurloop.

Indien de richtlijnen veranderen zullen we ons aanbod bijstellen. Bij een volledige lock-down zullen alsnog de trainingen vervallen.

We vertrouwen op uw begrip voor deze maatregelen.

Het Bestuur AV Salland.

Jubilarissen

Afgelopen week hebben we geheel coronaproof een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Tonny Hoogewind en Pascalle Seebregts voor 12,5 jaar in het bestuur. Edwin Kramer voor 12,5 jaar vrijwilliger en we nemen afscheid van Sylvia Wichink die voor de vereniging 11 jaar de ledenadministratie heeft verzorgd.

Rabo ClubSupport 2020

Aan iedereen die AV Salland een warm hart toedraagt.

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!

Stemmen
Leden van Rabobank Salland kunnen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit brengen op onze vereniging. Hoe meer stemmen wij krijgen, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Lidmaatschap
Klanten van de Rabobank kunnen dit jaar eenvoudig lid worden via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Dit kan nu ook tijdens de stemperiode van 5 t/m 25 oktober. Nieuwe leden kunnen vervolgens gelijk stemmen op onze vereniging. Goed voor de onze club en je stem gaat niet verloren.

Stem op Atletiek Vereniging Salland

Wissel ledenadministratie

Na 11 jaar ledenadministratie van AV Salland gedaan te hebben heeft Sylvia Wichink op dinsdag 29 september de ledenadministratie overgedragen aan Noël Peeters.

Noël Peeters zal de ledenadministratie tijdelijk op zich nemen om de overstap te kunnen maken naar een Online ledenadministratie van Club-assistent.

Het bestuur van AV Salland waardeert het enorm wat Sylvia de afgelopen 11 jaar heeft gedaan en dankt haar dan ook hartelijk.

AVSalland bedankt loyale sponsors

Sponsors benaderen in Coronatijd is een dilemma. Verenigingen zoals AV Salland hebben deze financiële steun nodig om de club gezond te houden. Maar veel bedrijven zitten niet direct te wachten op zo’n verzoek, zeker niet als je de afgelopen maanden je omzet hebt zien teruglopen.

Sponsorwerving tijdelijk on-hold
Precies om deze reden heeft de sponsorwerving van AV Salland de afgelopen maanden veel vertraging opgelopen. Arie van de Lee, voorzitter sponsorcommissie van AV Salland: “Ondanks de annuleringen van alle trainingen en wedstrijden lopen de kosten van de vereniging gewoon door. En nu de boel voorzichtig weer op gang komt, zijn we ook weer gestart met het benaderen van mogelijke sponsors. En niet zonder succes. Een aantal loyale ondernemers stappen (weer) in en hebben hun steun toegezegd voor één of meerdere jaren.”

Gratis reclamebord
“De sponsors hebben we in het clubhuis uitgenodigd om ze te bedanken voor hun loyaliteit. Als tegenprestatie bieden we ze voor de duur van het sponsorcontract een extra gratis reclamebord langs het atletiekterrein. Daarnaast krijgen ze startbewijzen voor deelname aan de ‘beginnersclinic hardlopen’ die ze mogen uitdelen aan hun personeelsleden of klanten.”

Ook geïnteresseerd in sponsoring van AV Salland? Mail naar info@avsalland.nl en vraag de brochure met de verschillende sponsorpakketten aan.