Gezocht: twee nieuwe bestuursleden

Als je deze kop gelezen hebt verwacht je hier natuurlijk gelijk een uitgebreide profielschets.
Wie zoeken ze precies; de echte bestuurstijger, volledig gericht op de lange termijn en geweldige bewaker van de planningen, de sporttechnische goeroe die van trainingen een studie heeft gemaakt en graag de hele trainersstaf en de jaarplannen wil stroomlijnen, de visionair die de meest wilde ideeën over de toekomst heeft of het hand-uit-de-mouw ik doe alles wat er op mijn pad komt-type die je echt overal voor kan gebruiken.

Voor ons is het simpel, als je twee bestuursleden zoekt is iedereen welkom.
Het huidige bestuur heeft al een vaste kern, het dagelijks bestuur en twee algemene leden. Samen verzorgen ze nu prima de bestuursfunctie, maar aanvulling is meer dan welkom. Zeker gezien alle plannen die al in ontwikkeling zijn, of al zichtbaar zijn aan de horizon.

Dus lijkt het je wat om je steentje bij te dragen aan onze vereniging, schroom dan niet om je aan te melden. Of natuurlijk eerst informatie in te winnen. Dit kan bij de bestuursleden, of via email naar Remco van Zijl, voorzitter@avsalland.nl.

We wachten met veel vertrouwen jullie reacties af.