Vrijwilligers gezocht NK Junioren A / B

Hallo jeugdleden en ouders/verzorgers,

Op 10 en 11 febr. 2018 zijn de NK Junioren A / B in het Omni Sport Centrum Apeldoorn. Hier komen veel grote Nederlandse atleten naartoe om hun krachten te meten.

Dat betekent ook nu weer dat we veel vrijwilligers/medewerkers/juryleden/mandjesdragers nodig zijn. Ouders/vrienden/vriendinnen van onze jeugdleden maar ook broers en zusjes vanaf 10 jaar kunnen uitstekend ingezet worden op en om het wedstrijdterrein. Dichter bij waar het allemaal staat te gebeuren kun je niet zijn. En………misschien wel niet het belangrijkste! Maar ben je een dag vrijwilliger of jurylid, …….dan betaal je uiteraard geen entreegeld, je krijgt je lunchpakket plus koffie/thee/frisdrank. En de kilometers mag je declareren als je zelf met de auto rijdt.

 

Voorgaande jaren hebben diverse (jeugd) leden al meegeholpen en de reacties waren heel positief. Het wordt prima verzorgd en komt niets te kort op deze dagen. Lijkt het je leuk om te helpen op zaterdag en/of zondag dan kun je je hiervoor aanmelden.
Paul Tielbeek gaat de zaterdag en zondag helpen en Tonny Hoogewind alleen de zondag. Vervoer is dus geen probleem, je kunt meerijden.
Voor opgave een berichtje naar:
Paul  E-mail
Tonny  E-mail