nl doet

Zaterdag 16 maart is NL Doet actief bij AV Salland. Na vele acties was er voldoende geld ingezameld om een monkey bar te plaatsten.

De weersomstandigheden waren niet fijn, regen en veel wind. Maar door inzet van 15 vrijwilligers hebben wij het voor elkaar gekregen. De taken werden verdeeld, de regenkleding en laarzen aan en met volle moed gingen wij van start. Er werd afval naar de stort gebracht worden. Het dak van onze accommodatie bladvrij gemaakt. De discuskooi mos vrij gemaakt. Er werd uitgemeten, geboord en gezaagd om de monkey bar te plaatsen. Nadat er koffie met wat lekkers was genuttigd konden wij er weer tegenaan. De kogelbak kon niet klaargemaakt worden ivm vele regen van de afgelopen dagen. Wel werd het onkruid om de kogelbak en bij de hoogspringmat verwijderd. Bij de verspringbak werden vele kruiwagens met zand verplaatst naar voren, zodat het weer voldoet voor het komende seizoen. Ondertussen werd er hard gewerkt bij de monkey bar. Deze werd steeds duidelijker zichtbaar. Hier was samenwerking erg belangrijk. Iedereen luisterde naar de opzichter en alles verliep vlotjes. Rond het middaguur werden wij verrast met een lekkere lunch. Deze ging er wel in na een koude ochtend buiten. Daarna werd nog even de laatste puntjes op de i gezet en iedereen ging voldaan naar huis.

Dank jullie wel voor de geweldige inzet en hopen dat AV Salland er jarenlang plezier van mag hebben tijdens de trainingen.

Mark, Floris, Harrie, Sietze, Rob, Edwin, Dorus, Henk, Edwin, Wiljan, Andor, Pascalle, Peter, Yara en Tonny nogmaals bedankt voor jullie inzet.