12 mei starten de trainingen voor de jeugd

De ouders/verzorgers zijn geïnformeerd over de start van de trainingen en wat daar allemaal bij komt kijken. AV Salland volgt hierin het protocol van de Atletiekunie.

Tijdens alle trainingen zal er een bestuurslid aanwezig zijn om overzicht te houden op het naleven van de regels en kinderen op te vangen in geval van calamiteiten.

Uiteraard kunnen we niet ‘zomaar’ weer gaan trainen. Wij hebben hiervoor duidelijke regels ontvangen van gemeente en de Atletiekunie. En de richtlijnen van het RIVM. Deze regels gaan wij bij AV Salland serieus in acht nemen tijdens de komende periode. Wij hebben hier vanuit de vereniging nog wat ‘algemene huisregels’ aan toegevoegd.

In de brief aan de ouders/verzorgers staan alle maatregelen. Hier volgt een deel van de maatregelen die wij als vereniging hebben genomen. AV Salland zal zorgen voor voldoende desinfectie en het aanbrengen  van een looproute op ons terrein om de jeugd van 6-12jr en 13-18jr gescheiden van elkaar te houden. Tevens zullen de kleedkamers, kantine, toiletten en materiaalhok voor de kinderen gesloten blijven! Verzoek is om kind voor de training thuis nog even naar het toilet te laten gaan en een gevulde bidon mee te brengen. Mobiele telefoons aub thuislaten!

De maatregelen zijn misschien niet altijd even leuk, gezien de situatie is dit echter nodig. Het doel blijft uiteraard om weer leuke trainingen aan te bieden na de meivakantie!!

De intentie van AV Salland is om de kinderen weer lekker te laten bewegen en plezier te hebben. We gaan dus niet prestatie gericht trainen omdat er ook geen wedstrijden zullen plaatsvinden dit seizoen.

Plezier en beweging staan tot de zomervakantie centraal.