Afscheid van trainster Sandra

Op 28 mei heeft Sandra afscheid genomen als trainster van AV Salland. Zij gaf training aan de A en B pupillen. Dat gaf haar veel voldoening. Nadat haar dochter bij de atletiek kwam, was Sandra ook een betrokken ouder. Toen er gevraagd werd welke ouder zich geroepen voelde om als hulpouder te helpen, was Sandra zo’n enthousiaste ouder. Dat ging haar goed af waarop ze besloot om een trainerscursus te gaan volgen. Dat viel haar een beetje tegen gezien zij vond dat alles perfect moest zijn. In de atletiek is dat zeker geen verkeerde instelling. Samen met ondersteuning van de AV Salland trainers is zij geslaagd.

Voor de groep was ze ook altijd duidelijk en erg gemotiveerd in de uitleg. Niet 100% maar 120% was haar inzet bij AV Salland. Bij haar afscheid werd zij dan ook van alle kanten in het zonnetje gezet. Sandra bedankt voor jouw jarenlange inzet voor onze vereniging.