AVSalland bedankt loyale sponsors

Sponsors benaderen in Coronatijd is een dilemma. Verenigingen zoals AV Salland hebben deze financiële steun nodig om de club gezond te houden. Maar veel bedrijven zitten niet direct te wachten op zo’n verzoek, zeker niet als je de afgelopen maanden je omzet hebt zien teruglopen.

Sponsorwerving tijdelijk on-hold
Precies om deze reden heeft de sponsorwerving van AV Salland de afgelopen maanden veel vertraging opgelopen. Arie van de Lee, voorzitter sponsorcommissie van AV Salland: “Ondanks de annuleringen van alle trainingen en wedstrijden lopen de kosten van de vereniging gewoon door. En nu de boel voorzichtig weer op gang komt, zijn we ook weer gestart met het benaderen van mogelijke sponsors. En niet zonder succes. Een aantal loyale ondernemers stappen (weer) in en hebben hun steun toegezegd voor één of meerdere jaren.”

Gratis reclamebord
“De sponsors hebben we in het clubhuis uitgenodigd om ze te bedanken voor hun loyaliteit. Als tegenprestatie bieden we ze voor de duur van het sponsorcontract een extra gratis reclamebord langs het atletiekterrein. Daarnaast krijgen ze startbewijzen voor deelname aan de ‘beginnersclinic hardlopen’ die ze mogen uitdelen aan hun personeelsleden of klanten.”

Ook geïnteresseerd in sponsoring van AV Salland? Mail naar info@avsalland.nl en vraag de brochure met de verschillende sponsorpakketten aan.