Wandelgroep

Jong of oud, dik of dun, (ooit) getraind of ongetraind, mensen met blessures of een chronische aandoening…, voor vrijwel iedereen is wandelen een ideale beweegactiviteit.

De eerste stap is informatie opvragen bij de begeleider van een wandelgroep. Zij heeft een speciale wandelcursus gevolgd en staat borg voor een gevarieerde en verantwoorde opbouw van uw uithoudingsvermogen en techniek. Alles komt aan bod, ook uw lichaamshouding en uw lenigheid.

Drempelvrees is overbodig. Wandelen kunt u immers al. U gaat er nu alleen een schepje bovenop leggen, trainend op uw eigen niveau. Samen met enthousiaste groepsgenoten.

‘Gewoon’ wandelen is een doelmatige, gezondheidsbevorderende manier van bewegen. Het is een natuurlijke activiteit die voldoet aan dezelfde eisen die voor duursport gelden. Wandelen biedt u nog iets extra’s: een goede persoonlijke begeleiding, een verantwoorde trainingsopbouw en de gezelligheid van uw groepsgenoten.

En uw beloning? Dezelfde als voor uw medewandelaars: een betere conditie! Sportief Wandelen is dan ook een leuke ‘samen uit, samen thuis’ sport met louter winnaars.

Zin om mee te doen? Ervaring is niet nodig, plezier in bewegen wel.  U kunt 1 of 2x in de week met de groep wandelen vanaf verschillende locaties.

Informatie bij Nolda Jonkman. Tel: (0572) 301589