Kleding

Kleding jeugd

Tijdens de (medaille) wedstrijden voor de jeugd, is het voor alle atleten de bedoeling om in club tenue deel te nemen. Bij gecertificeerde Atletiek Unie wedstrijden is dit zelfs VERPLICHT! Een groot aantal atleten heeft al een clubtenue in bezit.

Nieuwe jeugd atleten bieden we 1 x per jaar de gelegenheid een clubtenue te bestellen. AV Salland zorgt ervoor dat de kleding wordt besteld en vanaf het begin van buitenseizoen (begin april) gedragen kan worden. Deze bestelmogelijkheid is medio januari van elk nieuw jaar.

Hoe werkt dit in de praktijk? U kunt het clubtenue huren via AV Salland voor €19,50/23,50* per jaar, voor de aanschaf zorgt de vereniging. Op deze manier hoeft u niet zelf te investeren en kan er –indien nodig- na een jaar geruild worden voor een andere/grotere maat. Bij beëindiging van het lidmaatschap dient u het clubtenue weer in te leveren.

De tenues blijven dus eigendom van de vereniging en uw kind krijgt zijn/haar clubtenue in bruikleen. Ga daarom zorgvuldig met de tenues om. Gezien de aard van het huursysteem willen we alle atleten (en hun ouders) met klem verzoeken de clubtenues ALLEEN te gebruiken bij wedstrijden en niet als trainingskleding!

Voor vragen en of opmerkingen kunt u terecht bij:
Tonny Hoogewind via E-mail of Tel: 06-23756037

* prijs op basis van aanschaf in 2018

Kleding loopgroep

Vanaf 1 november 2019 krijgt een ieder die lid wordt van de loopgroep van AV Salland een clubshirt. Nieuwe clubshirts kunnen besteld worden in de webshop van Intersport BOLS.

Meer info over de webshop bij Noël Peeters.

Overjarige clubkleding