Clinic voor de voorjaarsmarathons 2020

Running Club Liederholthuis (RCL) en Atletiekvereniging Salland (AV Salland) organiseren samen:

                                Clinic voor de voorjaarsmarathons 2020

De clinic kan gebruikt worden als goede en gezellige voorbereiding op de marathon van (bijvoorbeeld) Rotterdam,  Rome of Parijs , maar ook de marathon van Enschede of Londen  zijn mogelijk.

Je kunt ook een deel van de clinic meedoen als voorbereiding op de 30 km (acht kastelenroute) van Vorden. Deze loop vindt plaats op zondag 1 maart.

Voor de deelnemers op basis van de “Vorden 30 km-variant” geldt dat hun deelname eindigt na zondag 1 maart 2020. Tenzij de clinic je goed bevalt natuurlijk, dan meld je je namelijk gewoon alsnog aan voor het vervolg.

Als je je hebt opgegeven ontvang je een schema voor de marathonclinic 2020. Dit schema is oorspronkelijk samengesteld door Theo Haverkamp en dit jaar gerefresht door de technisch coördinator  Freddy Spanhaak van RCL.

De focus ligt met name – voor wat betreft georganiseerde trainingen- op de zondagse duurlopen.  De doordeweekse trainingen op dinsdag en donderdag kun je zelf uitvoeren.

De duurlopen op zondag zullen door de trainers Frans Noordman  (RCL’98) en Harrie Haarman (AV Salland) worden verzorgd.

Op 5 januari start de clinic op het sportcomplex van AV Salland, Hammerweg 8f 8101 NE Raalte.

Inschrijven kan via deze link: https://www.mijninschrijving.nl/subscribers/wizard/division/394

Voor leden van AV Salland zijn er geen kosten verbonden. Niet-leden betalen € 50. Deelname aan de clinic op basis van de Vorden variant kost voor niet leden € 35.

Ter info,

Deze clinic is niet geschikt voor beginnende lopers!

Loopervaring met een aantal halve marathons is aan te bevelen. Er worden 2 niveau groepen samengesteld, de indeling in niveaugroepen vindt plaats naar eigen inzicht en/of in overleg met de clinic trainers.

Switchen tussen de niveaugroepen is altijd mogelijk.

Voor deelname aan een marathon geldt: inschrijving zelf doen en voor eigen rekening.
Hierbij geldt dat vroegtijdige inschrijving vaak (aanzienlijk) goedkoper is.

Zien jullie graag zondag 5 januari 2020