Club van 50

Draag jij AV Salland een warm hart toe, heb je een speciale band met de club? Sluit je dan aan bij de CLUB van 50. Wij zijn een gezellige club mensen die gaan voor AV Salland door een financieel steentje bij te dragen aan de vereniging! Deze club heeft tot doel om onze prachtige vereniging in meerdere opzichten te ondersteunen. In de eerste plaats door een mooie verbinding te leggen tussen supporters en AV Salland, maar ook door in financieel opzicht een steentje bij te dragen. We hopen op een actieve, betrokken en gezellige CLUB van 50. Je bent van harte welkom om je bij ons aan te sluiten.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Word jij lid van de CLUB van 50, dan betaal je een jaarlijkse contributie van 50 euro. En natuurlijk kunnen je echtgenoot, of je ouders, je buren, je vrienden of je werkgever lid worden!

Dit geld wordt besteed aan goede projecten binnen AV Salland. Attributen voor de jeugd, voorzieningen in ons clubgebouw enz. enz. Als CLUB van 50 kiezen we ieder jaar een of meerdere doelen. Alle leden van AV Salland kunnen hiervoor een aanvraag bij ons indienen. Wij kiezen vervolgens een of meerdere projecten uit.

 Wees Welkom!

Iedereen is van harte welkom bij de club. Door mee te doen steun je niet alleen AV Salland, je krijgt er ook nog wat voor terug. In ieder geval een jaar lidmaatschap van de CLUB van 50 en een leuke ledenactiviteit! Bovendien word je naam vermeld op de website en op het speciale CLUB van 50-bord in de kantine.

 Meld je aan via info@avsalland.nl en we nemen contact met je op.