Hardloopclinic AV Salland 2020

Starten kan tot 15-10-2020 op ieder moment. Mits er 2 deelnemers zijn.

Bij Atletiek Vereniging Salland start een clinic Hardlopen. Deze clinic is niet alleen geschikt voor de beginnende loper, maar ook voor de gevorderde loper die aan zijn techniek wil werken.

Tijdens de clinic kan er op jouw verzoek gebruik worden gemaakt van een videoanalyse. Aan de hand hiervan worden specifieke oefeningen aangereikt die jou helpen de looptechniek te verbeteren. Men kan ook alleen voor deze video-analyse kiezen.

Locatie:
De 1e training zal starten op de atletiekbaan van AV Salland aan de Hammerweg in Raalte. Daarna kan in overleg ook ergens op locatie worden gestart.

Iedereen die zich aanmeldt voor de clinic heeft recht op 12 trainingen. Hierna kun je aansluiten bij één van de reguliere hardloopgroepen van AV Salland.

De trainingsdata en tijden zijn flexibel:

Deze worden in overleg tussen de deelnemers en trainer vastgesteld.

Deze trainingen kunnen ook overdag zijn.

Per training dienen er minimaal 2 deelnemers aanwezig te zijn.

De duur van iedere training is 75 tot 90 minuten.

De 12 trainingen dienen voor 15-10-2020 te worden opgenomen.

Tussen de trainingen dienen voor de beginnende loper minimaal 2 dagen rust te zitten en bij voorkeur maximaal 4 dagen.

Videoanalyse
Het is mogelijk om alleen een videoanalyse te maken. Deze video wordt op de atletiekbaan van AV Salland gemaakt. Aan de hand hiervan wordt dan een analyse gemaakt van jouw looptechniek. Je ontvangt hiervan een rapport met aanbevelingen over oefeningen die jou kunnen helpen je looptechniek te verbeteren. De kosten hiervoor zijn €10,00.

Kosten clinic
De kosten voor de 12 trainingen zijn €60,- ( Dit is inclusief een tijdelijke verzekering, trainen met een hartslagmeter(optioneel) informatie over kleding, schoeisel, voeding, en videoanalyse(optioneel)) Voor leden van AV Salland zijn er geen extra kosten.

Informatie
Voor informatie kan contact worden opgenomen met Silvo van der Vegte
E: svdvegte@kpnmail.nl
T: 06-20364569

Aanmelding
Stuur een mail naar svdvegte@kpnmail.nl